Maak je woning duurzamer met sensorlampen

Tegenwoordig letten we allemaal beter op duurzaamheid. Toch zijn er vast nog wel wat aanpassingen die je in huis kunt doen om je huis duurzamer te maken. Door bijvoorbeeld LED-sensorlampen, want zeg nou eerlijk lampen die onnodig blijven branden zijn niet zo duurzaam en ook zonde voor je portemonnee. Lees snel verder om meer te weten over LED-sensorlampen en wat de voordelen hiervan zijn. 

Hoe werkt een LED-sensorlamp?

Ledlampen die een sensor bevatten bestaan in twee soorten namelijk: een schemersensor en een bewegingssensor. De naam verraad het misschien al een beetje maar de schemersensor reageert op de hoeveelheid licht, als het dan donkerder wordt gaat de lamp automatisch branden en als het lichter wordt gaat het licht weer automatisch uit. Een bewegingssensor spreekt wat meer voor zich en gaat aan zodra er beweging is en gaat na een bepaald tijd, die je zelf instelt, weer uit.

De voordelen van ledlampen

  • Als het donkerder in huis wordt kun je bij beide soorten lampen instellen hoe hard de lamp zal gaan branden, je kunt bijvoorbeeld voor 25% kiezen of voor 50%. De lamp zal voor 100% gaan branden als er beweging wordt gedetecteerd. 
  • Deze type lampen zijn ideaal voor meerdere ruimtes, bijvoorbeeld bij de trap, de berging of bij de voordeur. 

Als je meer wil weten over sensorlampen of je bent op zoek naar goede LED-sensorlampen? Kijk dan eens op de website van Lichtpartner.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *