Écht barbecue weer

De laatste weken is het in Nederland fantastisch weer. Mensen kiezen ervoor om te varen met de boot, gaan naar het strand en trekken ’s avonds weer de barbecue tevoorschijn. Het is zeer aangenaam weer, dus ik geef de mensen geen ongelijk. Is het je trouwens wel eens opgevallen hoeveel er gebarbecued wordt in Nederland? Uit onderzoek blijkt 90% van alle Nederlands minimaal 1x per jaar barbecueën. Nu is het misschien leuk om te weten welke barbecue een beetje fatsoenlijk is, dus lees gauw verder.

Barbecue merken en meer

Zoals je misschien wel is hebt gezien zijn er verschillende soorten en maten beschikbaar voor een Kamado Joe Barbecue. De meeste voorkomende barbecues van deze soort zijn van: Big Green Egg, Kamado Joe en The Bastard. Uiteraard biedt Barbecue XXL nog meer merken aan, zoals: Primo Grill, Grill Guru, Monlith en Inferno. Deze barbecues kunnen letterlijk alles, het gaat hier om veel meer dan alleen een stuk en vlees grillen. Kortom, het is een multifunctioneel apparaat waarmee je allerlei soorten gerechten vers kan bereiden. Je kan koken, grillen, bakken, stomen of slowcooken.

Waarom moet je nou een bbq kopen? Deze barbecues zijn erg geliefd onder de barbecueliefhebbers. De populariteit van deze barbecues neemt ook steeds meer toe onder de bevolking. Dit heeft ook waarschijnlijk te maken met het feit dat het steeds lekkerder weer wordt. Deze massief (meestal keramische) barbecues zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en houden ten alle tijden zeer goed de warmte en vocht goed vast. Je kan dus zelf goed de hitte binnen de barbecue regulieren, doordat de barbecue van boven en onder afsluitbaar zijn. Hierdoor kan je dus het ultieme stukje vlees klaarmaken.

Daarbovenop zijn er ook diverse accessoires beschikbaar bij Barbecue XXL. De accessoires zijn ook gericht op de Kamado bbq. Denk bijvoorbeeld aan een rooster of gietijzeren pan. Wat je ook zoek, Barbecue XXL heet alles in huis. Zowel grote als kleine barbecues, veel grilplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *